Baza wsparcia

W przypadku problemów z którymkolwiek z naszych produktów możesz skontaktować się naszym działem wsparcia na kilka różnych sposobów.

Zadzwoń do nas

Możesz do nas zadzwonić w każdy dzień tygodnia.

UK: +44 20 3966 8494
USA: +1 254 826 6156
Hiszpania: +34 518 899 380
Niemcy: +49 32 213331635

Czynne w godzinach:
6:00 do 22:00 PT
8:00 do 24:00 CT
9:00 do 1:00 ET
15:00 do 7:00 CET

Obsługa telefoniczna gwarantowana tylko w języku angielskim.

Prześlij zapytanie

Możesz zgłosić swój problem działowi wsparcia, a nasi pracownicy odpowiedzą na Twój e-mail najszybciej jak to możliwe.

Skontaktuj się z nami na czacie

Możesz skontaktować się z naszym działem wsparcia, klikając na ikonę czatu w prawym dolnym rogu tej strony. Nasz czat jest aktywny 24/7.

Odwiedź nasze centrum pomocy

Możesz odwiedzić nasze centrum wsparcia, gdzie znajdziesz artykuły dotyczące pomocy.